Diumenge va ser el segon aniversari d’en Quim i va ser l’oportunitat perfecte per rescatar el fondant i posar-me a treballar. A ell li encanten els bombers així que em vaig decidir per un camió de bombers. Després de mirar i remirar per Google i Pinterest i de trobar moltes plantilles vaig decidir tirar pel dret i fer-lo a la meva manera.

Vaig fer una coca de taronja. El farcit de melmelada de prunes casolana i coberta de ganache de xocolata negra. Finalment la vaig cobrir amb fondant i li vaig fer alguns detalls.

I aquí aprofito per parlar-vos de la coca. Es tracta d’una recepta que vaig treure de la Georgia de Puckycakes amb qui fa temps hi vaig fer un curs de cantos perfectes i cobertura de fondant, molt recomanable si esteu començant o, si com jo, sou autodidates i us falten alguns trucs.

La coca de taronja originalment es fa tota en una batedora però jo com que en faig quantitats més grans i no m’hi cabria trituro la taronja amb el turmix i llavors la poso a la barreja. És una coca molt fàcil de fer i com que porta taronja sencera amb pell i tot el gust és molt intens.

Us deixo algunes fotos del camió i aprofito per desitjar-vos bones vacances, ens veiem al setembre!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.